Zwangerschap en voorbereiding op bevalling

Zwanger zijn is bijzonder. In deze periode is het waardevol om extra stil te staan, bij de groei van het nieuwe leventje in je buik, de kracht van je lijf om deze groei en de geboorte tot stand te brengen, de diepgaande emotionele verbinding die ontstaat tussen jou en je kindje en je vernieuwde kijk op je leven en de wereld om je heen.

Er komt best veel op je af, zowel fysiek als emotioneel, het kan heel soepel verlopen maar elke vrouw komt in deze periode uitdagingen tegen en soms vallen deze zwaarder dan je had gedacht of gewild.

Door middel van acupunctuur en coaching kunnen we je lichamelijk en geestelijk ondersteunen, zodat je met zo min mogelijk fysieke ongemakken en zoveel mogelijk rust in jezelf door deze tijd heen komt. Als jij je fijn en ontspannen voelt, komt dit ook de baby ten goede.

Heb je geen klachten, maar wil je graag je zwangerschap en bevalling natuurlijk ondersteunen, dan kun je dit doen door middel van 5 a 6 behandelingen tijdens je zwangerschap. Hiermee ondersteunen we de natuurlijke processen.

Heb je wel fysieke klachten en/of behoefte aan emotionele, psychische begeleiding en/of ligt je baby in stuit of is hij/zij overtijd dan gebruiken we een werkwijze waarmee we de behandelingen precies afstemmen op jouw behoeften.

De behandelingen zijn zacht en veilig voor jou en je baby.

Wil je graag aan de slag dan vind je hier meer info over de tarieven en vergoedingen en het maken van een afspraak.