Guasha voor thuis

Heb je geen (alternatieve) therapeutische achtergrond, maar wil je wel graag zelf leren hoe je op een natuurlijke manier kunt helpen bij klachten als verkoudheid en beginnende griep en spanning en/of pijn in nek, schouders of bovenrug? Dan is deze workshop perfect voor jou.

In één middag leer je wat Guasha is en hoe je het kunt toepassen bij bovengenoemde klachten. We leggen sterk de nadruk op het oefenen van de techniek, zodat je deze thuis meteen kunt gebruiken.

 

Guasha voor acupuncturisten en therapeuten

Heb je een therapeutische achtergrond, dan kan guasha een mooie aanvulling zijn op je behandelmethoden. Tijdens de workshop wordt intensief gesproken over wat guasha is, de keuze van materialen en zorg dragen voor professionele hygiëne, de theorie achter de techniek, indicaties en contra-indicaties, voorbeelden uit de praktijk. In het praktijk gedeelte wordt uitgebreid aandacht besteedt aan de schraaptechniek en juiste techniekbeheersing, behandeling van nek, rug en schouders, toepassing van guasha bij veel voorkomende klachten als hoofdpijn, schouderklachten en onderrugklachten.

 

Ervaringen

“Goede verhouding in theorie & praktijk. Ine geeft kritische op- en aanmerkingen waarmee je thuis uit de voeten kan. Ik ben nu beter op de hoogte en ga het in de praktijk ook gebruiken.”

Sandra – YMA praktijk in Leerdam

“Ine geeft heldere uitleg en een goede demonstratie van de guasha technieken. Mijn vragen werden serieus en uitgebreid behandeld. Ik heb een prettige middag gehad.”

Petra – Deurne

 

Meld je aan voor updates van het Blog om op de hoogte te blijven van de nieuwe workshops, of vraag via onderstaand formulier meer informatie aan.

Info-formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Waar wilt u meer informatie over?