PRAKTISCHE INFORMATIE

* Vanwege zwangerschapsverlof is Pink Lotus gesloten vanaf 21 december 2016 t/m 12 april 2017.

* Wil je graag in april starten met behandelingen in de praktijk, dan kun je je alvast per mail aanmelden via ine@pinklotus.nl.

VERVANGING

Als je tijdens deze wintermaanden graag verder aan de slag wil met je ontwikkeling en welzijn, dan kan ik je onderstaande collega’s van harte aanbevelen. Lees deze pagina rustig door, verdiep je in de behandelvorm & kies de persoon die je aanspreekt.

Wanneer je contact met een van onderstaande personen opneemt, vermeld dan dat je via Pink Lotus komt.

NOODGEVALLEN

In geval van nood raad ik je in eerste instantie aan om contact op te nemen met je huisarts. Als het een acupunctuur-noodgeval is kun je contact opnemen met mijn acupuncturist-collega Marij Nuij, vermeld dan dat je via Pink Lotus bij haar terecht bent gekomen. Zij is telefonisch bereikbaar op: 06 -151 310 97. 

 

Ontmoet mijn collega’s 


Marij Nuij – Acupuncturist – Veldhoven/Mierlo

Waar veel acupuncturisten met de Klassieke Acupunctuur werken, sluit de stijl Marij veel meer aan bij de methode waarmee bij Pink Lotus gewerkt wordt. Ze werkt namelijk ook met de BBRS Acupunctuur en de scan met de ECIWOgraaf. Bij haar kun je terecht voor Acupunctuurbehandelingen & in geval van nood.

Contactgegevens:

06 -151 310 97 – www.praktijknuij.nl Ineke van Gent – zelfstandig psycholoog en relatietherapeut – Strijp-S 
Ine en ik hebben elkaar jaren geleden ontmoet tijdens een yogales. Al snel bleek dat we beiden dezelfde passie deelden, namelijk het werken met mensen met als doel het welbevinden te verbeteren. Net als Ine geloof ik in uitwisseling waarin er een samenwerking ontstaat tussen jou als cliënt en mij als psycholoog|relatietherapeut. Een klik is hierbij ontzettend belangrijk.

Binnen mijn praktijk, Psycholoog van Nu werk ik met verschillende methodieken om tot het beste resultaat te komen. Voorbeelden hiervan zijn: EMDR, EFT, Mindfulness en Lichaamswerk. Heb je een persoonlijke vraag, loop je vast in je relatie of ben je op zoek naar een mindfulnesstraining, neem dan een kijkje op mijn site of neem contact met me op.  www.psycholoogvannu.nl of bel me op 06-41860380Tineke Krekels – Yoga & Energetische therapie – Marconilaan Eindhoven 
Energetische therapie gebruikt de energetische laag van een persoon om veranderingen te bewerkstelligen. Door energiestromen te beïnvloeden, kan er ruimte komen in de energetische laag en daarbij ook op de fysieke, emotionele en mentale lagen van een persoon. En ruimte kan heling brengen.

Tineke werkt voornamelijk met energiesyteem van de chakra’s. Andere technieken die zij gebruikt zoals: reiki, aura-therapie, haptonomie, Bachbloesems, yoga en energetische orgaanbehandelingen zijn hierbij ondersteunend. De behandeling is doorgaans op een behandeltafel en wordt er gewerkt met (energetische) aanraking.

Tineke is gespecialiseerd in het werken met mensen met burn-out klachten, met verwerkingsprocessen en met “vage” fysieke klachten.

Daarnaast geeft ze groepslessen Yin Yoga. Deze lessen hebben een  nadruk op het therapeutische, zachte, restoratieve karakter van yoga en ontspanning.

Contactgegevens: www.niemandiseeneiland.nl of  06-16567020


Doreth Goossens – Massage – Helmond 
‘Mens sana in corpore sano’, volgens de Romeinen; ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Wanneer het hoofd helder is, voelen we ons lichamelijk beter.

PUUR Massage Praktijk in Helmond heeft expertise op het gebied van Polariteit-, Hotstone-, en zwangerschapsmassage. Je krijgt, op verzoek, ook andere massages die zich bijvoorbeeld richten op specifieke zaken zoals huid-, nek-, voet-, en rugklachten.

In heerlijke ambiance kun je niet alleen ontspannen, maar draagt een behandeling ook altijd bij aan je geestelijk en lichamelijk welzijn. Je gezondheid is namelijk heel belangrijk.

Natuurlijk krijg je gratis een heerlijk kopje koffie of thee bij elk bezoek. Maak gerust een afspraak of vraag om meer informatie.

Contactgegevens: www.puur-mp.nl of  06-51510279Raymedy – Strijp – S

Een goede gezondheid is de basis van het leven. Door heel veel verschillende oorzaken kunnen er  klachten ontstaan die het leven een stuk minder prettig maken. Raymedy centrum Eindhoven weet door een eenvoudige doeltreffende methode meestal de oorzaak van de klacht te vinden en aan te pakken.

Door de bloedvaten stroomt bloed met zuurstof en andere voedingsstoffen. Maar hoe komt energie van A naar B? Energie stroomt door het lichaam door de energiebanen.
Iedereen weet wat er kan gebeuren als de bloedvaten verstopt zitten. Maar wat gebeurt er als een van de energiebanen verstopt zit of juist overactief is. Veel mensen beseffen niet dat dit een bron van ellende kan zijn. Behalve het vaststellen van de oorzaak van klachten,  kan de Raymedy methode de lichamelijke, emotionele en mentale balans herstellen en daarmee gezondheid en vitaliteit verbeteren.

Deze innovatieve methode is geschikt voor iedere leeftijd en klacht. Van kinderen met ADHD tot een 84-jarige met slaapproblemen. In 3 tot 5 behandelingen voelt de cliënt zich meestal weer in orde.

Contactgegevens: www.raymedycentrumeindhoven.nl en/of 040 – 845 17 08Karin Paling – ortomoleculaire geneeskunde – Veldhoven

Praktijk Karin M Paling voor een gezonde balans van lichaam en geest. Zit u niet helemaal lekker in uw vel of zijn er gezondheidsklachten, dan is het belangrijk om te weten waar de blokkades zich bij u bevinden.

Ik help u deze op te sporen. Daarnaast is het mijn intentie u inzicht te geven in hoe u zelf een bijdrage kunt leveren aan het verbeteren van uw gezondheid.

Met mijn werkwijze liggen een betere spijsvertering, rustgevende slaap, verbeterde vitaliteit en andere gezondheidsvoordelen binnen handbereik. Ik maak gebruik van Orthomoleculaire therapie volgens Psycho-Neuro-Immunologie; QuantumBiofeedback (Scio / Indigo) en Bioresonantie (Asyra Pro); Neuro4Coach: doe meer met je brein!

Meer weten? Kijk voor meer informatie op mijn website www.karinpaling.nl en/of bel 06 34 330 193.


 


Jenny – Osteopathie – Stratumsedijk Eindhoven

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Jenny LevittSanders en heb een praktijk voor Osteopathie in Eindhoven.

Wat is Osteopathie? Osteopathie is een geneeswijze waarbij de handen worden gebruikt om een verminderde beweeglijkheid van structuren in het lichaam te onderzoeken en herstellen. Hierdoor activeren we het zelf-herstellende vermogen van het lichaam en kunnen we diverse klachten verlichten zoals: Hoofdpijn, whiplash, duizeligheid, nekpijn, rugpijn,
buikpijn, prikkelbare darm syndroom, brandend maagzuur, menstruatiepijn, klachten na een
operatie, problemen met zwanger worden, klachten tijdens of na de zwangerschap, vermoeidheid, overgang, en nog diverse andere klachten. Ik blijf me graag verdiepen in mijn vak en werk o.a. veel met vrouwenproblematiek en een zwangerschapswens.

Contactgegevens: www.vitel-osteopathie.nl of 06-45193526