Stress uit zich bij iedereen anders, wat we wel vaak zien is dat je je zowel fysiek als mentaal niet lekker kunt voelen. En na hele lange tijd van stress is het mogelijk dat je ‘Op’ bent. Herken je jezelf in 2 of meer van onderstaande klachten, dan is het waardevol om zo snel mogelijk aan de slag te gaan om je lijf te herstellen en rust in je hoofd te vinden.

~ Moe – Lusteloos – “Op”, alles is teveel – Moeite met ontspannen – Gespannen gevoel in je lichaam – Prikkelbaar, snel geirriteerd – Emotioneel – Stemmingswisselingen – Spierpijn/spanning in nek en schouders – Pijn in of last van de rug – Hoofdpijn – Slecht slapen – Prikkelbare darm – Concentratieverlies – Vergeetachtigheid – Hartkloppingen – Hyperventilatie – Verlaagde weerstand – Onzekerheid – Angst – Brok in de keel – Paniekaanvallen – Gevoel alsof je niet jezelf bent – Maagpijn – Piekeren – Besluiteloosheid – Altijd haast – Eindeloze to-do-list – Schuldgevoel – Onrust – Gejaagd gevoel – Ademhaling hoog in de borstkast – Gebrek aan eetlust of snaaien – Overzicht kwijt en achter de feiten aanlopen – Niet meer kunnen genieten – Steeds minder betrokken bij het leven – Behoefte om alles onder controle te willen hebben – Neiging om je terug te trekken – Je hoofd vol – Overprikkeld gevoel ~

Wellicht herken je jezelf in één van onderstaande situaties:

“Je hebt het druk, je to-do list is lang en is nooit af, je agenda staat vol en je moet weer aan de slag. Je hebt slecht geslapen en eigenlijk ben je te moe en gespannen, maar toch zet je je schouders eronder en ga je door. Je loopt achter de feiten aan, weekenden en vakantie zijn te kort. De spanning in je schouders zit er al een tijdje en je voelt hoofdpijn opkomen. Net wanneer je het echt niet kunt gebruiken, komt er nog een tegenslag op je pad…Het begint met periodes van stress, ontwikkelt zich tot een overspannen gevoel en dan, op een onverwacht moment, ben je helemaal op. Ben je er helemaal klaar mee? Wil je het graag anders? Goed nieuws! Het is op elk moment mogelijk om deze weg van stress en spanning te stoppen. Ben je klaar om je weg terug te vinden naar balans?”
Of..
“Je bent op.. al die tijd lukte het om je nog net door de dag heen te slepen. Maar nu niet meer. Je lichaam voelt zwaar en moe en je kunt je niet meer concentreren. Emoties kunnen je overspoelen. Alleen al de gedachte aan iets ‘moeten’ voelt als het beklimmen van de mount everest. En nu? Hoe kom je hieruit? Gefeliciteerd! Je bent aangekomen in het dal. Het voordeel is dat je vanaf nu alleen nog maar vooruit kunt gaan. Het is belangrijk dat je vanaf nu andere keuzes maakt dan voorheen, keuzes die passen bij jouw en je leven.

Ben je klaar voor verandering? Zin om aan de slag te gaan om jouw gezondheid op te bouwen en jouw nieuwe leven vorm te geven?”

Wil je graag aan de slag dan vind je hier meer info over de werkwijze, de tarieven en vergoedingen en het maken van een afspraak.