PIJN – Chronisch – Hoofdpijn – Spanning – Nekpijn – Rugpijn – Schouderpijn – Uitstralende pijn – Bekkenpijn – Ongemak – Tintelingen – Prikkelbare darm – RSI – Heuppijn – Elleboogpijn – Vage pijn – Stekende pijn – Buikpijn – Menstruatiepijn, Ischias, Pijn na operatie, Pijn bij kanker/chemo, Etc


De belangrijkste reden dat we tientallen jaren geleden de acupunctuur vanuit China naar het Westen hebben gehaald is vanwege het vermogen om pijn te verlichten. Momenteel zijn er velen onder ons die kampen met verschillende soorten PIJN, waardoor je beperkt kunt worden in je beweging, je dagelijks leven en mogelijk zelfs minder kunt genieten van het leven. Omdat acupunctuur op een hele andere manier werkt met pijn dan de reguliere geneeskunde, kunnen deze elkaar mooi aanvullen. Het is in ieder geval de moeite waard om het eens te komen ervaren. Na max. 4 sessies weet je namelijk of acupunctuur wat voor je kan betekenen en of je de behandelingen voor kunt zetten of dat het voor jou niet de juiste aanpak is. Wens je graag wat meer informatie of wil je specifiek overleggen wat het voor jou zou kunnen betekenen, voel je vrij om te mailen of te bellen, ik geef je graag een persoonlijk advies.


 

 

WE STREVEN ALTIJD NAAR STRUCTURELE VERBETERING


Pijn is een signaal van je lichaam. Zo vertelt ons lijf dat er iets niet lekker zit. Dus als we pijn ervaren heeft dat altijd een oorzaak. Je kunt ervoor kiezen om alleen de pijn te verlichten op dat moment, maar vaak is het resultaat hiervan maar van korte duur. Wat nu?

Het doel van de behandeling bij PinkLotus is een structurele verbetering van je pijnklachten. Dit doen we door goed te kijken naar waar en hoe de pijn zich toont én door te kijken naar de mogelijke oorzaken van je pijn. Door deze samen in beeld te brengen en aan te pakken in de behandelingen ontstaat er verlichting van je klachten.

Voor blijvend resultaat is het van essentieel belang dat je zelf in staat bent om naar je lichaam te luisteren en tijdig te reageren wanneer je uit balans raakt. Zo kun je zelf voorkomen dat klachten ontstaan of erger worden. De inzichten en tools die je hiervoor nodig hebt, reik ik je aan in de sessies.