Als je niet de behoefte hebt om therapeutisch aan de slag te gaan, maar wel heerlijk wilt ontspannen. Dan kun je je hart ophalen bij:

  • Tuina Balance Massage
  • Guasha Detox Behandeling.
  • Speciaal voor ondernemers is er: ZZP Coaching, voor bewust en ontspannen ondernemen.

Tuina Balance Massage

Pink Lotus Tuina

 

Van oudsher werkt de Chinese geneeswijze bij voorkeur preventief. In een Westerse maatschappij als deze komt het steeds meer voor dat we stress en spanning ervaren. Om lekker in je vel te zitten is het belangrijk om goed te ontspannen. Dit kan op verschillende manieren en massage is hier één van.

Door een Tuina Balance massage kom je weer helemaal bij jezelf. Tijdens de behandeling worden verschillende technieken volgens de traditionele Chinese leer gecombineerd om spanningen te verlichten en je Qi (levensenergie) weer vrij te laten stromen.

Stress verdwijnt uit je lijf en je gedachten komen tot rust. Zo voorkom je dat de spanning chronisch wordt en fysieke klachten ontstaan en zorg je ervoor dat je je optimaal voelt!

Tarief Tuina Balance Massage (55 min.)                         € 55,-*

Nieuw tarief per 1 april 2014:            € 57,50

*Let op: deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Guasha

Pink Lotus Guasha

Guasha is een schraaptechniek en is al eeuwen een veel toegepaste behandelmethode in het Verre Oosten. In China is het uitgegroeid tot een ware geneeskunst. Tijdens een behandeling wordt na diagnose olie aangebracht op de lokale plek, reflexzone of meridiaan. Daarna wordt met een platte jadesteen een strijkende beweging gemaakt over de huid. Hierdoor kan tot op diep niveau de doorstroming van bloed en lichaamsvloeistoffen verbeterd worden. Het maakt de afvalstoffen los en ondersteunt de ontgifting van het lichaam.

Door onze manier van leven, de drukte om ons heen, stress, ongezonde voeding, onverwerkte emoties, etc bouwen we veel afvalstoffen op in ons lichaam en vermindert het natuurlijk vermogen van het lijf om zelf te ontgiften. Guasha is een ideale methode om deze spanning en vervuiling los te maken en af te voeren. Hierdoor kunnen veel klachten op fysiek en mentaal-emotioneel vlak aangepakt worden.

Tarief Guasha Detox Behandeling (55 min.)                     € 55,-*

Nieuw tarief per 1 april 2014:            € 57,50

*Let op: deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

ZZP Coaching

Pink Lotus Coaching

Elke ondernemer kent het dilemma; je hebt passie voor je zaak en wilt er het beste uithalen, daarnaast is je privéleven ook erg belangrijk. Maar hoe vind je die balans? Om te achterhalen wat voor jouw de ideale situatie is gebruiken we diverse coachingsvormen. Tijdens het traject zullen deze gecombineerd worden op een manier die het beste aansluit bij jouw persoonlijkheid en jouw specifieke vraag.

Coaching en fysieke behandeling worden indien nodig gecombineerd. Dit gaat uit van de visie dat je lichaam, geest en emoties en je ziel onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Om je doel te bereiken is het ideaal om al deze gebieden in de behandeling te betrekken.

De verschillende toegepaste coachingsmethoden zijn:

  • Coaching volgens filosofie van Traditional Chinese Medicine
  • Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP)
  • Intuitieve coaching
  • Professional Organizing

Tarief per sessie ZZP Coaching (55 min.)                                       € 55,-*

Nieuw tarief per 1 april 2014:            € 57,50

*Let op: deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Voor meer informatie over coaching klik hier.