IneWelkom op de site van Pink Lotus, praktijk voor persoonlijk welzijn! Op deze site vind je informatie over de unieke behandelcombinatie van acupunctuur, coaching en massagetherapie. Onderneem actie voor je fysieke en emotionele gezondheid, werk aan structurele verbetering én leer zelf hoe je je hervonden balans kunt behouden!

“Welzijn, 

jezelf goed voelen,

is een voorwaarde voor een vervullend leven!”

 

 

 

 Lees nu het interview met Pink Lotus in het magazine “Licht op Eindhoven” 

 

Specialisaties:

 

Alle behandelvormen worden ingezet vanuit de holistische visie. Als mens bestaan we uit een lichaam, geest en ziel. Deze drie eenheden vormen samen één geheel en beïnvloeden elkaar. Daarnaast sta je als mens  midden in de wereld, in directe interactie met je omgeving. Wanneer deze drie eenheden niet in balans zijn uit zich dat in je persoonlijk welzijn.

Om deze unieke balans te herstellen, doorloop je een behandeltraject wat naadloos aansluit op jouw behoeften. Op basis van een uitgebreid gesprek, met traditionele Chinese tong- en polsdiagnostiek en de moderne diagnose door een scan met de ECIWOgraaf wordt je situatie in kaart gebracht. Op basis hiervan worden de diverse behandelvormen gecombineerd om optimaal resultaat te bereiken. Lees meer over de bijzondere combinatie van Oost & West.

Pink Lotus