Blog

De échte vakantie!

Posted by:

Nog 3 maanden… nog 4 weken… nog 2 dagen en 6 uur.. Aftellen tot het zover is. Die reis naar de zon, de ontsnapping aan de dagelijkse sleur…

Op vakantie doe je waar je echt zin in hebt, luieren, ontdekken, feesten en relaxen. Na een paar dagen ben je helemaal vergeten dat er nog een leven thuis op je wacht. Deze herinnering komt vaak pas terug als het einde van de reis weer in zicht is. Voor velen een moment om hierbij stil te staan. Wat wil ik wél graag doen, en wat moet absoluut anders. Door de ruimte, rust en de zon op ons bolletje krijgen we vaak veel goede ideeën.

 

 

 

Eenmaal thuisgekomen is het een grote uitdaging om het goede voornemens te vervullen.Vaak is het heerlijke vakantie gevoel al na een paar uur of een paar dagen weggespoeld door de stress van alledag..

Was dat nu vakantie? Was dat nu hetgene waar je zo naartoe had geleefd? Heb je echt kunnen bijtanken of is je dagelijks leven nog steeds te stressvol?

 

 

 

Als we zo toe zijn aan vakantie, zegt dat iets over ons leven. Is er teveel stress of drukte waardoor je moe of gespannen bent?  Heeft je lichaam het zwaar en ervaar je pijn of klachten? Of draag je verdriet of frustraties met je mee? Heb je een baan die niet is wat je écht wilt? Mis je passie of vrijheid? Etc. Waarom ben jij toe aan vakantie?

“Wanneer de dag komt dat ik niet meer toe ben aan vakantie,

weet ik dat ik mijn balans in het leven gevonden heb.”

 

Hoe ziet jouw balans eruit.. ? Misschien wil je elke dag een moment van drukte en een moment van rust. Ruimte om je hart te volgen en werk te doen wat je blij maakt. Je liefde delen met dierbaren. Goed zorgen voor je lijf.  Wat is al goed? En wat wil je veranderen?

“Inspireer jezelf en geef jezelf elke dag een beetje vakantiegevoel!”

1

About the Author:

  Related Posts
  • No related posts found.

Comments

  1. Patty  augustus 14, 2015

    Sinds de dag dat ik stopte met mijn baan waar ik ziek van werd heb ik geen vakantie meer nodig. Ik richt me op datgene waar ik me ook echt mee bezig wil houden en daarmee ben ik veel meer in balans. Hoewel ik deze reactie schrijf vanuit zonnig Zuid Frankrijk weet ik dat ik het gevoel wat ik hier heb ook gewoon thuis ervaar als ik bezig ben met dat wat echt bij mij hoort….

You must be logged in to post a comment.