• Ine realiseert een serene sfeer in een hippe en drukke omgeving, haar bevlogenheid en vakmanschap hebben er voor gezorgd dat ik zowel bij de acupunctuur als bij de coaching veel baat heb, meer dan ik durfde te denken. Mijn klachten zijn in kaart gebracht en na vier weken nagenoeg verdwenen.

  –Harrie

 • Al een aantal jaar had ik last van het prikkelbare darm syndroom. Soms was het een tijdje rustig en dan zonder aantoonbare reden was het weer een tijd aanwezig, m.n. een vervelend gevoel en pijn in mijn buik. Ik had al andere ondersteuning gehad en ook al had dit voor mijn gevoel wel bijgedragen ik was nog niet van mijn klachten af. Daarnaast heb ik een druk leven als ondernemer, waardoor ik o.a. minder goed sliep en spanning had in mijn nek en schouders.

  Toen ik bij Ine kwam merkte ik al tijdens de behandeling dat mijn buik begon te ontspannen. Bijzonder om dat zo te merken! Er kwam elke keer wat meer verlichting, maar de klachten gingen op en af. De spanning in mijn nek en schouders ging snel beter. Wat ik altijd erg kon waarderen waren onze gesprekken. Ik vond het heel fijn dat er veel humor, diepgang en vooral ook veel uitdaging in zat! Dat gaf me weer stof tot nadenken en bracht me op het punt dat ik dingen ging veranderen in mijn leven en dat ik in onze gesprekken alles kon delen wat er in me om ging. Hierin bewonder ik Ine’s aandacht, scherpte en aanwezigheid.

  De grote verandering kwam toen er na een aantal sessies steeds meer in beweging kwam en er gevoel naar boven kwam. Zo ontdekten we wat de werkelijke oorzaak was van mijn prikkelbare darm; het had te maken met dingen die ik heb meegemaakt in mijn leven en verleden. Toen ging het met grote sprongen beter. Onze laatste sessie is inmiddels alweer 3 maanden geleden en het gaat nog steeds goed met mijn darmen!

  –Marijn – Eindhoven

 • Ik heb Ine leren kennen tijdens een workshop in ons yogacentrum. Ik voelde meteen een klik met haar, haar rust, humor, positieve kijk en natuurlijk interessante therapie. Zonder hele duidelijke hulpvraag nam ik contact met haar op want ik was eigenlijk gewoon heel nieuwsgierig naar acupunctuur. Waar had ik eigenlijk last van? Tja gewoon, soms uitgeblust, overprikkeld, veel te kribbig naar de kinderen en af en toe het gevoel dat ik, heel hard weg wil rennen. Maar ja, heeft niet iedere jonge moeder met kleine kinderen dat? Nou, dat antwoord is dus “Nee!” niet als je bij Ine langs bent geweest in ieder geval.
  De sessies met Ine hebben me inzicht gegeven, rust en balans. Zowel op mentaal als op fysiek niveau. Lichamelijke klachten waar ik eigenlijk al lang last van had, maar die niet zo op de voorgrond stonden, bleken ineens gerelateerd aan de onrust en onbalans in mijn hoofd. De combinatie van coaching en acupunctuur is heel fijn. De naaldjes brengen iets teweeg waardoor het voelt alsof de mist rond een probleem op trekt en het bespreekbaar wordt door middel van de coaching gesprekken. Ik voel me rustiger, sterker, meer de “ik” zoals ik wilde zijn. Mijn gezin heeft er enorm veel baat bij. Mijn kinderen zijn rustiger omdat ik dat ook ben. Ook mijn relatie heeft een boost gekregen; in plaats van het gevoel “weg te willen” zijn we tot elkaar gekomen. Nog steeds ga ik met regelmaat bij Ine langs voor een “update” omdat het zo fijn is, en omdat ik steeds meer leer over mezelf. Eigenlijk zou iedereen dit zichzelf moeten gunnen.

  –Judith, 35 jaar

 • In mijn vorige baan heb ik een burnout gekregen en met ondersteuning ben ik daar best oke uitgekomen. Keuzes gemaakt en met voldoende energie ben ik begonnen aan een nieuwe baan die ik heel erg leuk vind. Toch merkte ik dat ik weer last kreeg van vermoeidheid, onrust, slecht slapen en
  kreeg ik ook steeds meer spanning en pijn in mijn rug, nek en hoofd. Deze klachten herkende ik ook vanuit de periode voordat ik een burnout kreeg. Ik wilde niet nog een keer in die situatie terecht komen en daarom besloot ik aan de slag te gaan met Ine.

  Door de behandelingen voelde ik weer meer ontspanning in mijn lichaam en de pijn is nu weg, ook slaap ik weer goed en voel ik me veel rustiger. Tijdens onze gesprekken kwamen we erachter dat ik best perfectionistisch kan zijn en de lat heel hoog leg voor mezelf. Nu weet ik inmiddels waarom ik dat doe en lukt het me best goed om het nu anders te doen. Mijn vrouw vindt dat ik meer ontspannen ben en ik kan zaken makkelijker loslaten. Zowel op het werk als thuis zitten we nu in een hele drukke tijd en ik voel me opvallend ontspannen en m’n klachten blijven weg. Nu zie ik m’n collega’s in de stress en ben zeer blij dat ik dat niet meer zo heb. Ik heb ze al doorverwezen…!

  –Man, 37 jaar (Veldhoven)

 • Ik kwam bij Ine terecht via mijn huisarts met allerlei klachten. Ik voelde me direct al thuis bij haar. Ine heeft me doen inzien dat mijn lichaam me al zolang signalen gaf dat het niet goed ging, maar ik bleef ze eigenlijk negeren. Vandaar allerlei klachten. Door de behandeling en coaching van Ine ben ik in gaan zien dat er nu even tijd is voor mij, dat ik zuinig moet zijn op mijn lichaam en ziel. Ik vind het lastig om mijn grenzen te voelen en daarna te handelen, maar het gaat nu steeds beter. Ik ben gaan beseffen dat ik trots mag zijn op wie ik ben en dat dat goed is en dat ik mag gaan luisteren naar mijn lijf. De liefdevolle benadering van Ine heeft me doen inzien dat het tijd is dat ik ook liefdevol met mezelf om leer gaan, en dat ik iedere dag een beetje liever wordt voor mezelf.

  –Ingrid, 57 jaar (Eindhoven)

 • Oorspronkelijk kwam ik bij Ine voor de migraine waar ik maandelijkse 1 tot 2 dagen last van had. Ik had me er al bij neergelegd dat ik hiermee zou moeten leren leven, maar ik wilde niet steeds pijnstillers innemen. Mijn hoop was dat ik bij Pink Lotus wat verlichting zou vinden en wellicht een oorzaak. Al na de eerste behandeling heb ik geen migraine aanval meer gehad. Ik leer oorzaken bestrijden in plaats van symptomen. De behandelingen zorgen ervoor dat ik stress beter leer aanvoelen. Hierdoor heb ik gaandeweg ook andere problemen aan kunnen pakken waar ik last van had. Ine geeft warmte en veiligheid en weet precies de ‘knopjes’ in mijn voeten te vinden om mijn lichaam te prikkelen om iets los te laten. Dat zorgt er weer voor dat ik tussen de behandelingen zelf ook meer leer voelen en loslaten.

  –Anoniem, vrouw (27 jaar)

 • Sinds een aantal maanden ben ik onder behandeling bij Ine van Pink Lotus. Ik ging eigenlijk alleen voor onderhoud van migraineklachten. Zo ging het bij mijn vorige acupuncturist ook, dus ik dacht dit gewoon voort te zetten. Af en toe wat naalden zetten en zonder ernstige klachten door het leven.

  Bij Ine kwamen we er echter snel achter dat ik van veel meer en veel diepere zaken last had dan alleen migraine. De migraine was een gevolg van iets anders, geen oorzaak. Samen zijn we een ontdekkingstocht begonnen die enorm waardevol voor mij is gebleken. Iedere keer dat ik een sessie gehad heb kom ik meer tot mezelf. En jezelf is het beste wat je kunt zijn natuurlijk.

  Ik ben erg enthousiast over de werkwijze van Ine en raad haar aan iedereen aan die met zichzelf aan de slag wil en durft!

  –Floor, 36 jaar (Eindhoven) 

 • “Toen ik voor het eerst bij Ine kwam zat ik midden in een zware periode. Allereerst begon ik door haar behandelingen steeds sneller te herstellen. Niet alleen de naaldjes maar ook haar coachende ondersteuning brachten me elke keer weer terug bij mijn essentie. De terugkerende stimulatie van mijn blauwdrukpunten heeft me uiteindelijk geholpen om een beslissing te nemen die mijn leven zou veranderen. Een beslissing die past bij wie ik werkelijk ben. Ine’s behandelingen zijn effectief en haar warme en coachende ondersteuning geven mij het vertrouwen om steeds diepere lagen van mezelf te ontdekken en te helen. Ik beveel haar van harte aan!”

  –Patty Post, astrologisch coach & trainer

 •  

 • “Graag laat ik je weten dat ik ontzettend blij ben dat ik jou gevonden heb. De sessies doen me heel erg goed en ik voel me altijd gesteund door je wijsheid, warmte en vertrouwen. Hierdoor kan ik groeien als persoon en richting geven aan mijn leven, daar ben ik heel dankbaar voor. In het nieuwe jaar hoop ik nog vele stappen te kunnen maken.”

  –Anoniem

 • “Ik ben erg blij met de behandeling. Naast het feit dat het een positieve uitwerking heeft op o.a. mijn migraine, is het ook erg rustgevend. Ik vind ook dat je het op een fijne manier benaderd. Je bent een liefdevol en warm persoon, met hart voor de patient en de praktijk.”

  –Marco

 • “Bij de website van Pink Lotus had ik direct een goed gevoel. Toen ik contact opnam met Ine had ik veel last van eczeem op mijn armen en in mijn gezicht. Ook zat ik niet zo goed in mijn vel, ik had last van blozen en voelde me erg onzeker. Door middel van verschillende technieken heeft Ine mij geholpen om een betere manier te vinden om met mijn emoties om te gaan. Na een jaar was ik helemaal van mijn eczeem af. Door gesprekken met Ine en uitproberen van hetgeen we besproken hebben in het dagelijks leven weet ik een stuk beter met situaties om te gaan. Bedankt Ine!”

  –Yvette, 28 jaar (Veldhoven)

 • “Ik kwam bij Ine met vastzittende spieren in mijn schouders. Die heeft ze uitstekend behandeld. Intussen behandelt ze ook mijn huidklachten. En proberen we nu mijn spijsvertering in balans te brengen. Dat doet ze door de millennia oude oosterse wijsheid te combineren met westerse medische wetenschap. Een ideale mix om snel tot blijvend resultaat te komen. Ze is zo ver ingevoerd op beide vlakken, dat ze snel tot de kern van het probleem kan doordringen. Ze bestrijdt dan ook niet alleen de symptomen, maar werkt aan de diepere, innerlijke oorzaken. Zowel lichamelijk als geestelijk. Daarnaast straalt Ine enorme rust uit en is een zeer aimabele persoon om mee te werken.”

  –Paul, 52 jaar (Veldhoven)

 • Na mijn zwangerschap had ik vanwege mijn inslaap- en doorslaapproblemen enorm veel last van oververmoeidheid. Mijn doorslaapprobleem waren er al voor mijn zwangerschap, echter was/ben ik geen voorstander van slaapmedicatie. Ik ben een traject bij Pink Lotus gestart waarin Ine me acupunctuur adviseerde. Ine zorgde door haar kalme houding ervoor dat ik me op mijn gemak voelde terwijl ik mijn verhaal deed. Net zoals veel mensen zijn naalden niet mijn favorieten instrumenten en was ik zeer benieuwd naar het gevoel tijdens het plaatsen. Mijn vertrouwen in Ine en haar deskundigheid in het plaatsen zorgde ervoor dat ik weinig tot niks voelde van het plaatsen van de naalden. Echter voelde ik wel resultaat. Na slechts twee behandelingen begon ik al een verschil te merken. In plaats van elke nacht lang wakker te liggen na nachtelijke voedingen van mijn dochter, sliep ik al enkele malen sneller in. Na mijn derde behandeling vertelde Ine dat ik mijn energie en weerstand kon aansterken door een voedingssupplement te gebruiken. Ze gaf me de naam van het voedingssuplement dat specifiek bij mijn hulpvraag aansloot. Ik dacht er thuis over na en besloot het voedingssuplement via internet te bestellen. Acupunctuur zorgde voor meer nachtrust en het supplement voor extra energie overdag. Ik heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om in behandeling bij Ine te gaan. Ik voel me al een stuk beter en blijf zeker behandelingen nemen totdat mijn energielevel helemaal op peil is.

  –Amelia, 28 jaar (Helmond)

 • In januari 2012 heb ik een knieprothese gekregen. Omdat ik na de operatie veel last van een pijnlijke en dikke kuit had ging de revalidatie moeizaam. Ik was al eerder bij Ine geweest en daarom heb ik haar gevraagd of zij iets aan mijn been kon doen. Door middel van acupunctuur en massage is Ine erin geslaagd mijn been soepeler te maken en de doorbloeding te verbeteren en daardoor ging de revalidatie ook beter. Toen ik dan ook de oproep voor mijn volgende knieprothese kreeg, bijna een jaar later, heb ik eerder aan de bel getrokken bij Ine en zij heeft ervoor gezorgd dat mijn tweede been beslagen ten ijs kwam voor de operatie. Mede daardoor zag ik veel minder op tegen de tweede operatie en is die ook heel goed verlopen. We hebben ook na de operatie de draad weer opgepakt en nu kom ik nog voor “onderhoud” bij Ine. Gewoon super!

  –Ans, 58 jaar (Leende)